Orijinalini görmek için tıklayınız : 2010 Formula 1 Türkiye Grand Prix’si biletleri satışta
Bizim Dogan
13.01.2010, 01:26
2010 Türkiye Grand Prix'si biletleri satışa sunuldu. Biletlerin en pahalısı 450 en ucuzu ise 20 TL. Geçtiğimiz sezonlara bakıldığında bilet fiyatları hiç bu kadar ucuz olmamıştı. Bu sezon Michael Schumacher'in de yarışacak olması ile birlikte bilet satışlarında patlama bekleniyor. İşte fiyatlar ...
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
TurkiyeF1.Com
Ülkemizde pek taninmayan bir spor dali F1,birde bilet fiyatlari pahali olunca beklenen ilginin cok cok altinda kaldi seyirci sayisi...
Bilet fiyatlari (F1'e göre) makul seviyeye indirilmis gözüküyor,memeleketimizi Dünya capinda tanitmak icin bulunmaz bir firsattir F1 organizasyonu,hayirlisi diyelim...Bu sezonda sinek avlarsa istanbulpark,bundan sonra Türkiye'de rüyamizda bile zor görürüz F1'i...
Bizim Dogan
14.01.2010, 01:32
Ülkemizde pek taninmayan bir spor dali F1,birde bilet fiyatlari pahali olunca beklenen ilginin cok cok altinda kaldi seyirci sayisi...
Bilet fiyatlari (F1'e göre) makul seviyeye indirilmis gözüküyor,memeleketimizi Dünya capinda tanitmak icin bulunmaz bir firsattir F1 organizasyonu,hayirlisi diyelim...Bu sezonda sinek avlarsa istanbulpark,bundan sonra Türkiye'de rüyamizda bile zor görürüz F1'i...
Arkadasim yerden göge haklisin. Hemde bu fiyatlar Kombi bilet icin gecerli, yani Tüm haftasonu icin, 3Günlük Bilet.
Al Aileni, esini dostunu, topla Kahvedeki tüm arkadaslarini, acik alanda piknik yap ve bir sürü yaris seyret. 40 TL 1994 Mayis sonrasi doganlar (junior) 20 TL.
Dünyanin bir cok ülkesinde fiyatlar düsürüldü ama bizdekiler galiba en ucuzu. Insallah bu Sene trübünler dolarda tüm Dünyaya mahcup olmayiz.
Gecen sene TV yayininda kameralar bos trübünleri fazla göstermemek icin bayagi mücadele etmisti.
Yaris sonrasida podyumun önü bos gözükmesin diye ne kadar Pist calisani, ilk yardim görevlileri, oraya dolusmustu.
Bende bu Sene cidden gitmeyi düsünüyorum.
Condor da bügünden itibaren 3 günlük indirim var. (ab49€)
ilgilenenlere ...
Bende bu Sene cidden gitmeyi düsünüyorum.
Condor da bügünden itibaren 3 günlük indirim var. (ab49€)
ilgilenenlere ...
Hocam ben sana simdiden keyifli seyirler diliyorum :)
vBulletin v4.0.3, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.