PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : SFT Upload

CanimPesimistim
31.12.2009, 18:36
Ben SFT upload yapmak istiyorum, yavas yavas ögreniyorum.
Bi Problemim var neler gerekiyor onu bilmiyorum simdilik bi totrial var,
arkadaslar bana bu Videoda ki programlari verebilir mi siniz??

[Only registered and activated users can see links]

Iyi kalitede görmek icin..

SFT Upload illa bu videoki upload olmasi lasim degil..
Kendi yönteminis varsa iyi olur...

CanimPesimistim
01.01.2010, 12:30
Programlar:
- WinRaR (standart bu var zaten)
- einen Pub, auf denen wir den Upload hochladen (bu ne anlamiyorum, yardim bilgi!)
- ein FTP Programm z.B. FlashFXP (tanimiyorum, yardim bilgi!)
- TaggAttack (tanimiyorum, yardim bilgi!)
- SFT Encrypter (Bilgi!!)

Bu Programlar paylasilsa ve ne ise yaradigini anlatilsa cok sevinirim
MfG
Canimpesimistim

CanimPesimistim
01.01.2010, 16:08
WinRaR
Pub (bir server, servernin IP verip serverya giriyor yükleyeceniz seye göre klasör aciyorsunuz) simdilik tek bu videoda ki var (192.106.46.22)
ein FTP Programm (FileZilla) (Server ya girmek icin program)
anlatimi buyrun: [Only registered and activated users can see links]
TaggAttack anlatimi icin buyrun:[Only registered and activated users can see links]
SFT Encrypter (indirdiginiz videoda anlatiliyor)

Paket iceresinde tek FTP, Tagg ve SFT Encrypter var Pubi (Server IP) nerden bulacagimisi arastiriyorum daha
Paketde SFT Loade Bulunmuyor
SFT Loader icin Tikla ([Only registered and activated users can see links])

Uyari! Buldunuz Server oldunuz Ülkeden olmasin, yoksa yakalanirsiniz!! Ben mümkün oldukca USA dan aliyorum IP yi geriye takip etmek daha sor oluyor.

maltepe34
26.01.2010, 11:56
server bulmak cok zor. Buldugun serverde en fazla bir iki gun kalir yuklediklerin. Guzel hos olmasina hos da bir iki gun sonra silinecekse neden yukleme yapilsin. Nasil mi belli olur. Her serverin bir trafik akisi vardir. Cok faza kisi yuklendigi zaman yani download yapildigi zaman trafik siklasacagindan server cok cabuk kendisini ele verecek. Ama kendi serverin uzerinde tavsiye edilecek bir program.

CanimPesimistim
26.01.2010, 22:16
server bulmak cok zor. Buldugun serverde en fazla bir iki gun kalir yuklediklerin. Guzel hos olmasina hos da bir iki gun sonra silinecekse neden yukleme yapilsin. Nasil mi belli olur. Her serverin bir trafik akisi vardir. Cok faza kisi yuklendigi zaman yani download yapildigi zaman trafik siklasacagindan server cok cabuk kendisini ele verecek. Ama kendi serverin uzerinde tavsiye edilecek bir program.

Aynen, sana hak veriyorum. Simdi o basima geldi yani bi serveryi kendim doldurdum ve cok fazla geldi 1-2 haftaya kadar salam sekilde durdu ve simdi ise serverdakiler silindi hatta server kilitli. Pub degisti sanirim. Ama bunun bi sirri vardir bence, cünkü FTP Upload yapan cok ve sabitde kaliyorlar. Kalmassa bile onlarda Pub cok, hemen hemen 5-10 serveya kadar yükleme imkanlari var. Ben bi su Pub bulma isini hal etsem buda olur.