PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yine bekleriz...

erenkurt
16.09.2009, 10:43
Yine bekleriz...

Avrupa'dan karayolu ile Türkiye giden binlerce Türk yolcunun uğrayıp dinlendiği Sırbistan'daki Hürriyet Hizmet İstasyonu sezonu kapattı. Tesis yetkilileri "Türk yolcuları önümüzdeki yaz sezonu da bekliyoruz" dediler.

[Only registered and activated users can see links] HÜRRİYET Gazetesi sıla yolunda bu yıl da Avrupalı Türkler'in yanında oldu. Sırbistan’ın Niş kenti yakınındaki Hürriyet Hizmet İstasyonu üç aylık bir çalışmanın ardından dün sezonu kapattı. 15 Haziran-15 Eylül tarihleri arasında yüz binlerce Avrupalı Türk’ün güvenli bir şekilde dinlenip konakladığı istasyonda, her türlü sıkıntıya yardımcı olmaya çalışıp, yolcuların yaşadıkları sıkıntılarını dile getirdik. Muhabir arkadaşlarımız üç ay boyunca Türk kökenli yolcuların her türlü sorunları ile ilgilendi.

Daha duyarlı olalım

Hotel Nais yetkilileri, önümüzdeki yaz sezonu da Türk yolcuları beklediklerini söylerlerken "Geçtiğimiz aylarda en dikkat çeken unsur, bazı yolcuların çöplerini çöp bidonları yerine yere atmaları oldu. Bundan tabiki diğer yolcular şikayetçi oldular. Bizim onlardan tek bir isteğimiz var. Lütfen çöp konusunda daha duyarlı olalım. Temizliği sadece karşı taraftan beklememek gerekir. Kendi sorumluluklarımızı da yerine getirelim” dediler.

Yolcularla vedalaştılar

Hizmet İstasyonu'nun bulunduğu Hotel Nais'ın personeli, dün son Türk yolcularla vedalaştılar. Muhabir arkadaşımız Fatih Özyar ise tesis yetkilisi Srbia Tourist Genel Müdürü Tomislav Milanoviç'e teşekkür ederek Sırbistan'dan ayrıldı.

Hürriyetavrupa

erenkurt
16.09.2009, 11:34
Aranizda Hürriyet tesisilerine giden varmi bilmiyorum.Gitmediyseniz üzülmeyin hicbirsey kacirmadiniz!
Bu sene ilk defa Türkiye dönüsü Hürriyet tesislerine gittim.Hic ama hic memnun kalmadim.Bir daha gitmeyi düsünmüyorum.
Her taraf cöp icindeydi.Tuvaletler yeterince temiz degildi.Kahvalti istedik soguk bir cay getirdiler.Garsona bunu degistirmesini söyledik ilgilenmedi bile .
Oradaki cöp olayi inanin bana anlatilacak gibi degildi.Hertaraf ama gözünüzün gördügü heryer ,Naylon posetler,Kagit parcalari,Artik yemekler,Akliniza ne gelirse her yerdeydi.
Tabiki bütün bunlari oraya gelen türk vatandaslari yapti ama bunca cöp ,öyle birkac gönde olacak türden degildi.Tabiki müsterilerde dikkat etmek zorunda ama oranin görevlileride oranin temizliginden mesuller.Birileri kirletti diyeOrasi bir sezon boyunca hep öylemi kalir.Yada tuvalet gibi temiz tutulmasi gereken biryerin hemen girisinde para almak icin bir görevli oturuyorsa ,sürekli temizligi icinde görevliler olmasi ve orasini sürekli temizlemesi gerekir .günde sadece bir kere temizlemekle olmaz ki orasi ,insanla dolup tasiyor.Parayi alirken iyi ,hizmet gerekince,Müsterilerin sucu.
Ben bir daha gitmem.Kimseyede tavsiye etmem.

tamek
16.09.2009, 14:09
Vala sana cogu konuda katiliyorum hele temizlik konusunda katilmamak mümkün degil. Sadece orasi degil zaten.OMV istasyonlarindan haric heryer öyle.Ben oraya normalinde ugruyorum.Nedeni ise Vatandaslarimizla sohbet oluyor.Gelen ve gidenlerin sorunlarini dinleyip Gümrükte olan yogunluklarini ögreniyorum, ona göre karar verip yoluma devam etmek amacli yani. Herkezinde bunu yapmasini tavsiye ediyorum cok yararli oluyor.Ha simdi illaki orasi olmasi lazim diye birsey yok ama genede orasi yogun oluyor. Ve bence bir unsur daha var, gece oraya gidildiginde gönül rahatligi ile uyumak oluyor, nedeni ise sabaha kadar güvenlik görevlilierin olmasi.
Saygilarimla