PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : [Satiyorum]Xbox+2 Controller

Canstar168
25.03.2009, 00:35
Selam arkadaslar, siyah Xbox satiyorum eski modellerden. Dogum günü hediyesi olarak alinmisdi ben dayanamadim icini acdim ne var ne yok diye xD. 250 Gb festplatte takdim,80MM kühler takdim ve.. Microsoft X Evolotion Softwaresini yükledim..(Süper Calisiyor) Üzerinde yaklasik 30 Tane oyun var.. 150 Gb Bos

Bu Xboxu PC olarakda kullanabilirsiniz, Filim yükleyebilirisiniz, Muzik, Resim,Video ve Internete bile girebilirisiniz!!!

-2 Controller (orijinal)
-250 GB festplatte (format yapipda verebilirim
-6 Orijinal Cd oyunu
-Orijinal Kablolari

Festplattedeki oyunlar
(Fifa 07,Fifa Street 2,Halo, Halo 2, Rocky, Burnout 3,Amped 2,Time Splinter 2,Hitman Blood Money,Midnight Club 3 DUB edition,James Bond, LA RUSH,NFS Most Wanted, NBA Street V3,Rainbow Six 3,Golf, Torino,Mortal Kombalt.. )

Xboxsu bilgisayar gibi kullanabilirisiniz, istediginiz herseyi yükleyebilirisiniz, Filim, Video, Resim,Muzik.. + Internete girebilirsiniz+ Oyunlari Cdsiz oynayabilirsiniz(~30 Tane oyunu ben satin almadim, Yükledim: yani oyunu kiraladim, eve getirdim xbox festplattesine yükledim sonra götürüp geri verdim ama oyun bende festplatte =))[Cdsiz oynamak daha rahat, cünkü daha cabuk laden yapiyor, ve Cd degistirme problemi yok+Yükledigim program X Evolotion süper 4 Tane tuslara basinca Ana menu geliyor ve orda herseyi görebilirisiniz]

Xbox bozu degil, herseyi 100% calisiyor yep yeni desem daha iyi olur cünkü oynamak icin cok zamanim yokdu,cünkü okuyorum (:

PS:Isteyen beni msne eklesin.. Webcami acip gösterim, acip oynarim, hicbir problem yok!!!

Kisa bir Video:
pon2qqba1Ck

Özel Cekim!!!!

Fiyat olarak hic düsünmedim nekadar yapar diye, ama onu satip üzerine 100-150Euro koyip, PS3 almak istiyorum. :) {Sadece Almanya icin!!!}

sagiroda
25.03.2009, 07:14
ps3 400 euro olduguna göre demekki xbox´dan 300 euro umuyorsun ama onun modasi gecti ebay´de bi fiyat arastir, seninkinin aynisindan bendede var ayriyeten chipli ps1,ps2 da dolapta duruyor 50 euroya vermeye kiyamiyorum..ps3 gecenlerde aldim cok güzel tavsiye ederim..

Chakuza
25.03.2009, 07:18
ps3 400 euro olduguna göre demekki xbox´dan 300 euro umuyorsun ama onun modasi gecti ebay´de bi fiyat arastir, seninkinin aynisindan bendede var ayriyeten chipli ps1,ps2 da dolapta duruyor 50 euroya vermeye kiyamiyorum..ps3 gecenlerde aldim cok güzel tavsiye ederim..

Kardes psn adresini yazda oynariz.Bende fifa 09,re5 gibi oyunlar var online oynariz istersen.

Canstar168
25.03.2009, 12:05

Ps3 nerde 400€??
ben billiger.de 80Gb 300 Euroya gördüm ama neyse ben o zaman biraz daha koyar ps3 alirim =)

tarkan-
12.07.2009, 12:43
arkadasim bende yeni xbox aldim ama hic bilgim yok bana yardim edermisin senin gibi fest plateli yapmak istiyorum lutfen yardimci olurmusun sevinirim tesekkurler

belalim1000
25.11.2009, 19:21
arkadaslar bu XBOX lardaki 3 degisik ismi nasil degerlendire biliriz
aciklamasini yapabilecek bir arkadas varmi acaba

XBOX 360 Elite

XBOX 360 Premium

XBOX 360 arkade

bunlarin bir birinden farklari ne acaba biri aciklarsa sevinirim

tsk saygilar